ZUMBA

Rrrrrr *Aj Karamba*
Jag har ju dansat Zumba flera gånger förut men har världens längsta Uppehåll, plus att jag aldrig riktigt gick sådär AS många gånger.
Men i helgen ser jag fram emot två st pass, en på lördag och en på söndag. Största anledningen är för att Arantxa ska vikariera för Carlos! Ska bli sjukt kul att se sin kompis stå där och peppa alla, och med sin energi så kommer det gå skit bra, det vet jag!
Helt underbart att få en sådan chans ju!
Zumba zumba zumbaaaa

Hoppas bara att jag kommer med från dom dumma 12 reservplatserna. Haha. Tro mig jag har kommit med trots fler reservplatser före. Folk har en tendens att avboka på helgen när dom inser att dom är bakfulla!
Moha!

110325

Datumet som överskrift då datumen känns bra.
I går pirrade det i min mage, vilket det alltid göra dagen innan löning.
Lite tragiskt är det faktiskt.
I går så kom jag hem med överskottsenergi efter Farmakologi Kursen -Intressant-
Städade hela lägenhet med Jesper. Han tvättade så duktigt av alla ytor och jag sprang omkring och damsugade upp varenda damtuss, diskade och vek tvätt.
Produktiv dag som slutade med god mat hemma hos Sofia och Rickard och sedan film hemma hos mig och jesper med Fredrik, Sofia och Rickard.
Natti Natti på den och så blev det fredag!
Har precis kommit hem ifrån Myrorna med Tessi, köpte två fina tröjor, båda i färgskalan grön, åt det militära. I LAJK IT VERRI MATCH!
Ska snart träffa Sofia A och Shoppa lite gottigott på stan och avsluta det hela med en Afterwork!
Det är helg!
Och jag är tre dagars ledig! Awsome!

RSS 2.0