Ohjesus!

Här försöker man vara duktig och uppdatera
men sen går 5 dagar bara sådär.

Är inne på min 13 jobb dag irad, i morgon är det sista sen är jag ledig åtminstone en hel dag, med säkerhet. I går var det fredag och det hände överdrivet mycket på den stackars fredagen, den enda dagen jag slutade någotlunda tidigare från jobbet så att jag kunde utföra några viktiga ärenden såsom att köpa doppressent, inflyttningspressent, klippa håret och stanna upp för att andas. Missade tyvär att repa vilket är sugit värre då ja inte kan repa på söndag heller.
Jobbajobba.
När allting var klart så gick jag och jesper hem och jag satte igång mitt projekt att göra mig fina inför kvällen och se vad jag kunde göra med mitt väldigt korta nyklippta hår, och jag kan lova er att jag vet hur man stylar mitt hår bättre än någon frisör jag varit hos! Jag gör alltid så, kommer hem och tvättar håret och börjar om när jag varit och klippt mig.
Jag blev iallafall nöjd, fast det kändes lite i magen att klippa bort över 30 cm. . .

När jag var snygg och klar drog vi på inflyttningsfest hos Tessi&Anders. En riktigt bra kväll utan utgång då det vart alldeles för mycket dricka för min lilla kropp att klara av.
Jobbigt att vakna upp dagen efter bakfull och med svarta luckor.. sådant är mindre trevligt.
Ikväll blir det party party igen, ska till hugo runt 10 tiden för mat och förfest med ett gäng! Ska blir roligt!
Kl 00.00 dessutom uppträder Aransha och Sofia med en bra låt som är tillängnad Hugo.
roligt roligt..

Nu ska jag fortsätta jobba! Dags för Kaffe!

 

 

 


Dom nyinflyttade!

 

Efter att ha spillt på mig själv ett antalgånger så började jag undra vad dewt var för fel på glaset. Min cigarett hade tydligen skapat ett konstverk utan min vetskap !

Tha deviiil


Jordens undergång !

ja fy fan vad läskigt det är när något sådant händer. I mina drömmar. Det är ju så förbannat verkligt, trots att jag inte tror på vampyrer.
Fast det sjuka är ju att hela drömma började med att jag hade något typ av kalas hemma hos mig där jag hade bjudit pappa, hans tjej och barn (syskon), min syster nathalie och i stort sätt alla som står mig närmast hjärtat, vänner och så.
Sedan kom det en farbror till mig som inte är min farbror och slaktade alla precis när jag hade gått ut för att köpa fika bröd eller något liknande. Så himla Absurt!


Vaknade av att kl ringde tidigt i morse men var alldeles för borta i vampyrernas värld för att svara. Sedan ringde den igen vid halv 10. Svarar, fick påfyllning med timmar i morgon . . . Mer jobb.
Alldeles strax ska jag ringa Elina och tvinga ut henne på promenad, vi hade visserligen bestämt det igår. Men vi får se vad hon säger om att det är typ 20 minus grader ute.
Jag säger äsch ! Det finns inget vi inte klarar! Jag har ju bestämt mig för ett nytt liv från och med idag. Träna och äta nyttigt. Jag ska bli smal vare sig ni fina fina människor säger att jag redan är det.
Jag mår faktiskt illa varje gång jag kommer emot min mage med handen och känner vecken.


Nej ni, nu ska jag äta upp mitt äpple och ringa Elina !

Tjingeling!



Hallå

Den här veckan har bara sprungit iväg som hyperspedad leopard, och trots att jag jobbat 50 timmar den här veckan så känner jag mig inte det minsta trött.
Då har jag också hunnit plugga, kollat på en lägenhet och tillochmed hunnit träffa en kompis mitt i allt.
Annars har veckan sett ut lika dant. Jag har jobbat, kommit hem och slängt mig framför tv:n tills timmarna rullat fram till läggdags.
Den här veckan blir inte mycket bättre, jobbar bara fem timmar mindre. Är dock ledig en dag iallfall, och vad jag gör den dagen vetifan. Jag tror.. att göra ingenting låter ganska så bra.
Lönen kommer snart, och som alla gånger förr sitter jag och suktar som en vampyr efter blod.
Undantaget för den här gången är väl att jag verkligen inte vill att det ska bli som alla gånger förr då pengarna försvunnit på 3-4 dagar.
Jag ska spara pengar, för jag har ett mål.

Att komma härifrån. Till något varmt.
Jag har svårt att se Sverige ha sommar...
snö snö och snö är det enda jag ser.


Den här veckan som kommer blir det jobb, köpa ny dator, köpa pressent, gå ut och festa med mina chikkaas och äta på resturang !




kvalité kvalité . .

Över och ut /A

RSS 2.0