It´s a Hard knock Life, thats right !

Sitter på jobbet.
Har det ganska bra faktiskt då vi är ett par effektiva vikarier. Ja jag är "Fastanställd. tillsvidareanställd" eller STJÄRNA som dom kallar oss. Jag är stjärnmarkerad vilket innebär att jag har ett fast schema, fast lön men har inget fast ställe att gå till utan får hoppa runt som en vikarie iallafall. Roligt? Nej. När jag var vikarie kunde jag iallafall välja ifall jag inte ville jobba på ett visst ställe, nu har jag inget val alls. Så vitt jag vet kan jag bli inringd att jobba i Kolmården någonstans eller kanske Jursla.

NogomJobb.

Vet ni vad jag hatar?
När jag budar på tradera och aldrig vinner, och sen när jag väl vinner så är jag inte inne på min hotmail eller tradera på flera dagar och när jag väl ser sen att jag vann för.... 5 dagar sen eller något sådant då får jag världens ångest kännsla typ att jag ska få kronofogden på mig eller något haha.

Vad händer idag då?
Jag slutar 16.15. Hade kanske tänkt gå på stan men vad f*n ska jag göra där egentligen? Slösa pengar på skit..?
Ja jag tror nog bestämt att det är exakt vad jag ska göra idag.

Slösa Pengar På Skit



Lite shopping

Random saker man köpt sig i veckan.




Måste alltid se till att hålla vinstället fyllt :P haha





Jag och Jesper in Thaaa futureee !

Mysmåndag


äLSKAR dessa Covers


Äta fredagsmat och sova på golvet

Igår var det en skumm dag. Var ju bakfull och bara allmänt seg. Jesper fick ju springa och köpa svullmat och även han igen sprang iväg med Fredrik och köpte middag. Lämnade inte lägenheten en sekund. Maten vart bra, men något har fått mig att bli lite små äcklad av gris kött och dom hade lagt bacon i kyckling filén. Var tvungen att blocka bort den, blev illamående så fort jag stoppat det i munnen. Kanske håller på att bli en smyg muslim? Nej vars, skämt osido. Förutom griiiis så var det god mat, kyckling filé och ungstekt klyftpotatis, morötter och lök. Till det fanns det två såses att välja mellan, kommer inte ihåg vad dom heter.
Efter maten så total deckde jag på golvet, har ju så ont i ryggen nu för tiden och att ligga på hår golv underlättar väldgt mycket !
LÄNGTAR efter våran soffan för den vi har nu dödar mig! Hatar verkligen den här soffan...




Söndag !

it´s nice ! Har spenderat dagen med soffhäng till max, har även ätit .. eller nej.. svulla pizza ! Rätt mat på rätt dag !
mat mat mat! Snart kommer Fredrik hit, han ville hänga. Matlagning och en film står på listan att göra. Låter mys och passar ju bra såhär när man är seg och bakfull. Frågan är ju nu, vad för mat!
Har haft en god matvecka denna vecka så det kommer bli svårt att toppa :P

Fråga om ni undrar hur jag gjort och vilka Ingredienser jag haft. Inte några avanserade eller kompliserade recept direkt men alla gör ju det olika. Tvivlar heller inte på att någon undrar hur man gör varma mackor haha.
Åh vad hungrig jag blev !



GörlsNight !

Vad fort en ledig helg går. Nästan så at det borde vara fängelsestraff för när tiden går för fort. Fast O andra sidan betyder väl det att jag har haft roligt. Hade velat börja kväll i morgon så hade helgen kännts liiite längre men naj naj naj upp & hoppa kl 05.30. *mums* .. Fast ganska skönt att jobba dag för då kan man alltid göra något efter jobbet plus att jobba dag går fortare då det finns mer att göra än vad det finns att göra på kvällen.
Hade som jag sa en sjukt bra helg i allafall! Tjejkväll på Fredagen med Arantxa, Sofia och Fia. Det var riktigt underhållande. Vi gjorde egna drinkar som vi namngav så fint så.. tror min hette Angelikatt. Ett namn som ursprungligen kommer ifrån en låt som Sofia och Arantxa gjort åt mig som en födelsedags pressent <3 !

"Walking down the street with my cat, angelicat"
haha . . .


jag bjuder på lite görli bilder från i fredags!


Graffiti


Kreativ ?

Jag gillar att pyssla, klippa och limma. Det är bara sån jag är, får jag inte utrycka mig på det sättet hade jag blivit tokig då mitt jobb tar bort den biten av mig. Ibland försöker jag mig på att vara kreativ, glad och hitta på roligt. Men det ä så tråkigt när man jobbar med människor som redan har gett upp och som inget annat vill än att sitta och titta påå tv. Och dom som vill hitta på saker och har glädjen kvar, är antingen blinda, hör jätte dåligt, sitter i rullstol eller är fullkomligt dementa. Sorgligt...
Autch, vilket ämne spårade jag in på nu? Ville ju bara skylta med min kreativitet och visa min fina tavla jag gjort ! =)

Stolarna har jag med gjort för den delen, eller klätt dom iallafall med gammla T-shirts!
Haha så fyndig man kan vara !


Oj det var (år) och dar sen jag skrev.

Uttrycket hade suttit fint om fallet var att det var år sen. Det känns dock väldigt länge sen då sista inlägget skrevs när jag bodde med Jesper på Knäppingsborgsgatan.
Vi har ju flyttat ihop nu och trivs som fisken i havet! Läget är så OSS och stilen i lägenheten börjar bli mer och mer personlighet i. Tycker om när inredning, stil och färger speglar personernas personlighet vars lägenhet det är.
Vi har sovrummet och badrummet kvar.. Men det är sådant man får ta när man känner ork för det. Jag, Jesper och sjukt bra hjälpande vänner/familj jobbade rumporna av oss den första veckan då vi var tvunga att fräsha till HELA lägenheten från topp till Tå.
Man blev ju lagom Sne när det inte ens var flyttstädat... Den disskutionen kan göras lång, för sånt tycker jag bara är helt oacceptabelt, lever väl på den gamla goda tidens tankesätt. Hyfs!


Sitter och väntar på Arantxa, vi ska köpa nötter och kolla på Idol! Ett gott skrat förlänger livet, och avundsjuka får en att vilja mer !
Musik <3


RSS 2.0