när lönen kommer

så känner man sig mer levande? Ja det brukar vara så och det känns äl lite så idag också. Man blir mindre begränsad. Men trots det har dom senaste veckorna med ytterst lite pengar ändå varit ganska underhållande.
I lördags var jag tex hemma hos pappa och åt tårta, kalas gott och drack melonvin. Hans tjej fyllde år. Efter det drog jag vidare i taxi till en hemma fest som visades vara en av dom lyckade. Det i sin tur led till utgång... mindre roligt att gå upp kl 05.00 dagen efter dock. Förstår inte hur jag orkar, jobba varje helg och ändå gå ut, dricka och bli full. Känns lite ovuxen poäng.

Var på en spelning i mantorp i fredags. Den vart jätte lyckad! Mera såna tack. Var en ganska rolig kväll överhuvudtaget med bandet. Såna fnitter apor som skrattade åt allting. Tror nog vi var lite övertrötta haha.
I går blev det kina mat hemma hos Jespers pappa. Det var skit länge sen man åt det så det smakade verkligen bra! Kvalite kvalite...

Ska snart fixa mig klart sen blir det ner på stan och hitta nödvändiga saker som det är slut på. typ fylla på sminkförådet så man kans e ut som människa haha...
Ne dags att röra på sig...




Onsdag

Det var det igår ja.
Vaknade för första gången på väldigt länge innan Jesper och ICKE bakfull, förstå vilken härlig känsla. Jag tog verkligen vara till den.
Hade jätte trevligt på Hugo i tisdags och även timmarna efter då jag jesper gick hem till pappa och träffade bror från finland och mina andra 3 syskon. Vi åt pizza och kollade på en film som måste varit en av dom sämsta jag sätt. Men vi kollade klart på den medans vi klunkade i oss öl. Haha.
Efteråt vart det en massa roliga youtube klipp, det går verkligen alltid hem om man vill ha sig ett gott skratt!!
Hugo var också roligt, kom dock dit sent. kl 02.00 för att vara exakt, men vi hann dansa, dricka, skoja med kompisar och ha roligt ändå. Det bästa är väl att man inte han tröttna utan när det var dags att gå hem ville man festa mer istället. Så jag och jesper följde med Emil och mickis hem, där drack vi mer och spelade singStar.. när kl var fem så bestämde vi oss att det var dags att gå hem.. eller vi blev snarare utslängda haha.


Onsdag... Träffade tessi och Anders sen, vi gick och tittade på Avatar! Det var lite oroligt innan, tessi ringer och säger att bussen inte kommer så dom funderar att skita i att komma, då är jag redan i stan. Great! Precis då kommer bussen och dom skriker spring och ta ut biljetterna innan om släpper dom. Kom dit försent men platserna fanns kvar.. oturligt nog så uppstod ett problem ändå, jag hade glömt mina pengar hemma. Så jag ringer till Jesper som kommer och möter mig halvvägs. tio i 9 så kommer jag dit och som TUR är fanns platserna kvar. Tur tur och tur för filmen var så magiskt bra. Den var så mysig...
Gick hem i kylan och sov gott sen..

Nu ska jag sätta på mig kängorna och gå på stan och äta, ska på dejt.. haha.
kan man gå på dejt när man träffats i ett år? Jag vill se det så iallafall. Så myspysi.
Sen ska vi båda jobba natt fast på olika ställen. Så i morgon sover vi goooott tillsammans.
I morgon ska vi även ha något i still med parkväll? Spela spel, dricka vin och ha det trevligt.
Ser fram emot det. Sen fortsätter helgen med jobb och tjejkväll!
Snart en ny vecka igen...



/A


Tisdag

Idag vaknade jag väldigt tidigt för att vara mig, 09.30. Ovanligt faktiskt eftersom jag är ledig och att jag somnade sent igår tittandes på en massa skit program samtidigt som jag sms:ade med Jesper som var duktig och jobbade.
Åt god frukost, städade lite och gick ner på stan med min syster Nathalie. Köpte en gardinstång och skitsnygga Gardiner, black black black..

Gick sedan hem i det väldigt överdrivna kalla vädret tillsammans med nästan hela bandet. Dom såg ut som två färgklickar i snön, den ena hade en orange tjockjacka och den andra en röd. Själv gick jag mörk och dyster med mina tights som förmodligen tyckte jag var elak som fick dom att genomlida kylan. Angelica.. det är vinter, använd byxor!
Vi har iallafall suttit tills nu och skrivit klar en av låtar, vi har en halv låt kvar sen har vi våra 5 låtar till Rockkarusellen, Vi uppträder den 16/1 kl 00.00 så be there fo helvede!

Snart ska jag gå och träffa Jesper och Nathalie, tillsammans ska vi gå till marielund och träffa bror som är och hälsar på från Finland. Vi ska äta pizza och se på film !
Kanske inte alla som vet, men jag har faktiskt sex st syskon.. den du.



Sjukt bra Nyårsfirande !


Och så blev det ett nytt år

Måste få ur mig det här.

*AAA*

Ja, det var ett skrik, ett fjantigt skrik från en feg och fjantig Angelica.
Det finns hur mycket som helst som känns i min mage och som rör sig om i mitt huvud. Saker jag tycker och saker jag inte tycker något om alls.
Trots detta, trots en överfull papperskorg, dagbok you name it.. Så lyckas papperskorgen bara bli längre i höjd och papprena mer..
Jag vill Bokstavligt talat bara skrika ut allt det där som gör mig arg, som när man blir behandlad fel, inte får uttrycka sin åsikt eller när man blir nertryckt i sitt egna hem.
Jag är så feg, för jag hatar konflikter. Tror också att någonstans där inne i mig så finns det en önskan att folk helt enkelt ska veta vad ren hövlighet är, när man ska akta sig för att säga vissa saker för att dom kan såra, när man bör hålla tyst istället för att använda sin negativitet och bitterhet över något som inte alls har med den personen som man spyr galla över att göra.
Ja, det stämmer mycket väl att en irritation kan byggas upp över mig eller personer som jag som antingen är väldigt glad och bekymmersfri, eller nere och analyserar, disskuterar om minsta problem som rör sig i huvudet. Jag vet att det kan verka förvirrande att umgås med en sådan människa. Jag är osäker, jag säger ofta saker som jag efter mycket tänk eller övertalande säger något annat om sen. Ni vet, när man pratar innan man tänker. Här har ni hon.

Jag är inte arg på någon speciell människa, jag är mest arg på mig själv för att jag aldrig kan stå upp för mig själv, aldrig säga ifrån när jag tycker att jag blir orättvist behandlad eftersom jag hela tiden tror att det kanske inte var så farligt, eller låter mig själv ha tankesättet "Jag låter det gå för den här gången..."


Ogillar tjaffs, bråk och hat.
(usch, det låter som ett fredstal)






RSS 2.0