Sjukt bra helg

I lördags blev det palace! Hur roligt som helst! Inte alls väntat, men det är väl oftast då det blir som bäst?
Söndagen kom och det var dags att jobba igen, ganska så skönt ändå med ett 5 timmars pass. Blev raka vägen hem för att sova sen, var så sjukt trött. Okej okej jag är Ung frisk och allert? Men 3 dagars festande tog faktiskt kål på mig, en aning.
I måndags så jobbade jag även då men kände att dagen skulle vara alldeles för meningslös om den dog när jag slutade, så jag gick hem till mamma och betalade av den sista räkningen och gick sedan ner på stan för att skratta med Bella och Cynthia. Bill och Bull.
Cynthia ska alltid luras med att hitta på väldigt trovärdiga historier som man som vän måste tro på, men det slutar alltid med att hon brister ut i skratt för att hon tycker att jag är så lättlurad.. va fan..
bella ska alltid knuffas, för att sedan kramas och avsluta allt med ett smygande bakifrån, lägga foten för benen och försöka få mig att falla. Mitt i stan dessutom. Pinsamt bella! Haha.

I går färgade jag håret! Det blev sjuuukt snyggt! Visar bild på det sen.
Nyårsafton i morgon, har skaffat mig världens snyggaste outfit, med riktiga smycken som blingar. Måste dock vara sjukt försiktig med dom eftersom dom är lånade.
Det blir par middag i morgon, tillobörja med.
Har köpt riktigt fin matoch ikväll ska jag duka. Så vuxet! höhö.


nej nu kanske jag ska återgå till jobbet. Hej svej!



Lite Jul . . .




I couldnt care less when youre looking at me like I was Nothing

And if you want to be like that bitch you better go away ey
hey hey.


Utekvällen igår blev riktigt lyckad !
Jesper och jag var hemma och drack och blev lulliga tillsammans till klockan 00.00 ungefär då vi drog tillsammans till palace. När vi kom dit så skilldes vi åt, han satnnade på rock övervåningen och jag gick enr med tjejer till salsa nedervåningen. det är verkligen roligt att få dansa så, och inte bara stå och trampa, hoppa och tjoheja.
Skönt med lite mera planerade steg fast ändå fritt och avslappnat. helt galet vad folk släpper till att ha roligt.
Avslutade kvällen med att gå upp till rock dansgolvet, skrika lite till bra musik och dansa grupptryckare! Mysigt och lite 60 tals kännsla över det hela haha.
Kom hem, svullade bigg macka som blev över efter kvällens middag och sedan sov jag gott fram till tio.
Har väl i stort sett bara suttit hemma idag fram till jag skulle gå och jobba. Snart slutar jag!
Det har verkligen varit en toppen helg!
I morgon blir det lite stan efter jobbet, tisdag blir det Avatar, onsdag ska jag jobba och på torsdag är det Nyårsafton! Fy fan vad gött... kruxet är bara.. vad fan man ska göra då?
fira tolv slaget med en kyss och champagn iallafall. Japp det gillar vi.




/A

Lördag!

Har idag varit på Max och stor handlat, yesyes. Skönt att fylla upp frys och kyl. Inhandlade även varor till kvällen middag som jesper så gott tillagade. det är fan gött att ha en mästerkock till Pojkvän. På köpet får man dock uppblåstmage och stor kräsenhet.
Just nu förfestar vi själva med några cider och vi ska förmodligen dra snart, till någon förfest.
Efter det drar jag till palace med Bella och det gänget. Lite annorlunda men också trevligt !
I morgon är det jobb igen.. fy fään.


Ah.. Jesper =)

över förväntat

det var en riktigt rolig kväll igår ! Kan ha varit för att den inte blev alls som man hade tänkt sig. Blir oftast mycket roligare eller så blir det katastrofalt !
Var i allafall på en förfest i haga med Anders, tessi, Jesper och hela gänget. Tha gaaaang liksoooom haha.
Segstartad för min del, men det slog till som fän efter en några cider och sitta i ett rökmoln. Galet nog blev jag filmad ganks amycket den kvällen, jag var tydligen roligt..
"hey, I´m a kitty cat and I dance dance dance And I dance dance dance".
Efter en väldigt roligt förfest så var dte meningen att fredrik och jag skulle gå till hugo, stå i kö i typ två timmar för att sedan komma in, säga hej till Jesper, dansa i tio minuter och sen gå hem. Men det slutade med att vi stod och skakade våra rumpor på en Gay klubb istället! Hur roligt som helst!
Hur som helst, kvällen avslutades på Max och sedan vart det hem och sova.


Trävlig frejda

fanihelvetesjävla skit

magen spökar, låt det inte vara maginfluensa eller något skit. Inte nu. Inte sen. Inte någonsin.



tack för mig

God fortsättning...

Det var nog en av dom bästa Jularna någonsin i går! Firade först med pappa och familjen på den sidan. Det bjöds på goda drinkar och jag åt en aptitretare inför den stora måltiden som jag dock inte hann med, eftersom jag var tvungen att dra mig vidare hem till mamma.
Där anlände jag precis lagom till att familjen blivit sams igen, det hade tydligen varit gråt och skrik bara några minuter innan. Men med mitt hoho merry christmaaas och lite andra påhittade jullåtar så kom vi i stämning igen. Mamma bjöd på vin och hade dukat fram en massa farligheter. Handen bodde på vardagsrumsbordet och munen njöt, dock blev magen ganska bitsk!
Vi öppnade Julklappar och alla var nöjda.. på riktigt. Inga Fejkade smajl!
Roligast av allt var nog när mamma öppnade det sista paketet som vi klätt in i en flyttkartong. Hon var helt säker på att det var någon form av ploj grej, att det skulle ligga en kajal penna eller något annat litet i botten.
Det var en dator! Mamma är fortfarande i chok.


Ikväll är det den stora festare dagen, och till skillnad från förra året så jobbar jag inte i morgon bitti så jag kan faktiskt unna mig en riktig ute kväll. Dock festade jag som en fjortis förra året ändå, hemma hos Jesper. Det var faktiskt den festen jag för första gången kysste honom. Full som jag var ångrar jag absolut inte det. Den hemma festen höll på till sex på morgon sen var det bara för mig att knalla direkt till jobbet Snorbakfull! 


Vi får se vad denna kvällen leder till . . .





God fortsättning ! /Angelica



Strålande Jul

1,5 timme kvar.. sen får jag äntligen åka hem!
Då blir det lite julmat hemma hos mamma, sen så får jag gå hem i den mörka kalla vinternatten för att få mig några timmars sömn och slå in det absolut sista paketet.
I morgon börjar jag kvart i sju på morgonen och får äran att fira jul med mina tanter!
Tycker det är väldigt mys att komma till jobbet, servera god julmat, julkaffe och titta på kalle anka med dom som inte åker hem över Julen.
Klappar ska ju delas ut och kanske en dans runt granen :P
Sen går jag raka vägen över gatan bara där pappa bor med sin tjej och mina 2 halvsyskon. Ska fira lite jul med dom, för första gången någonsin. När klockan börjar dra sig mot sju tiden så går jag vidare hem till mamma och firar riktig Jul. Jul känns inte som Jul försen vi sitter hela Nilsson familjen och öppnas klappar ihop för att sedan avsluta kvällen med något typiskt familjebråk. Kanske klarar vi oss utan tjaffs och bråk den här gången?
Jesper kanske kommer förbi en sväng sen och säger hejhej. Vi ska ju också byta Julklappar!


Ser fram emot Julrean by the way !


GOD JUL !

Fest var det

Som vanligt när jag dricker
så får jag alltid för mig att jag klarar allt i hela världen!


Fredrik och tvillingen Dan fyllde 25 i söndag, det firades såklart på lördagen och gratulationssången sjöngs högt vid tolv slaget.
det var verkligen en storslagen fest. Så många nya ansiktet även fast jag i princip höll mig till "mina".
Jag började dricka så fort jag kom dit och full blev jag snabbt. Försökte att inte tänka på att jag skulle upp kl halv sex på morgonen där på.
hade intressant samtal med Bo, jespers kompis. Måste säga att Jesper är bra på att välja sina vänner. Och jag med för den delen. Kommer på mig själv väldigt ofta att små le när jag tänker på mina vänner och den grupp av människor som finns omkring mig nu i livet..
Ni är fina.
Tillbaka till festen. Jag var hur nära som helst att gå ut den kvällen men mitt sunda förnuftn trängde sig faktiskt förbi alkoholen för en gång skull! Blev helt chokad av mig själv när jag skrek STOPP till taxi chaffören för att stanna när vi precis åkte förbi hemma påväg mot Hugo/palace..
Började springa hem och hoppade i söngen direkt. Fick iallafall 4 timmars sömn. Bättre än 2... haha.
det är roligt att festa, dricka och vara bakfull. Men någon gång måste man bli vuxen också.. typ.









Jag skrek

Jag skrek
men du hörde aldrig riktigt vad jag sa
jag såg in i dina ögon
men du såg nog aldrig riktigt vem jag var
och jag sa
det här är hur jag är
jag kommer alltid att vara så här
så kom och och ta mej eller låt bli
för sån här är jag
och det vill jag förbli




...

Jag älskar att gråta som ett barn.
Älskar känslan man får
den där känslan som man bara kan få när man gråter som ett barn
Befrielse.

SEGT!

Ja fy fan.. har precis kommit tillbaka från rast. Började jobba 06.45 och har arbetstid fram till 21.00.. är helt slut vill bara sova !
Bra är väl att något mer än bara gå hem och sova händer fram mot kvällen så att livet inte känns helt trist och inrutat. Ska hem till mamma och klä granen ! Mys pys.. En årlig tradition som genomlids trots en massa syskon tjaffs :P.
Sen ska jag hem till Jesper och sova gott, bor väl i princip hos honom men har ändå mitt egna hem, ganska så soft egentligen.
Men känns också rätt så ekonomisk onödigt och som en massa slösa slösa. Så därför har jag julpyntat fint hemma för att jag ska känna mig mer hemmastad och vara hemma mer.
I morgon jobbar jag en kort dag, sen ska jag raka vägen hem för att sedan gå några ärenden angående dom sista julklapparna på listan ! Som är planerad iallafall, vet redan nu att jag kommer hitta en massa mer pressenter den 22 när jag får lön.
Så typiskt mig att skämma bort. Lite av egoistiska själ egentligen... älskar minen, glädjen och reaktionen eller helt enkelt "Tacket" man får!


4 dagar kvar!
Glad fjärde advent !


Lördag

Men det känns som en vardag !
Slutar jobbet om 1 timme och 35 minuter. Hatar egentligen att räkna ner för tiden går så mycket saktare då.
Men vilket fall som helst så har jag gjort det, men måste säga att kvällsarbetet har gått förvånadsvärt väldigt snabbt idag. Däremot försvan min rast ut i tomma intet, inte han jag sova! Kommer sova gott i natt dom få timmarna.. Ska på fest efter jobbet.. känns som ett måste när det är så många som jag känner där och dessutom för att fredrik trotsallt fyller 25.
Jag säger som dom äldre säger till mig "Du är ung och frisk, då kan man ränna ute hela nätterna långa och gå direkt till jobb"
Jag får väl ta det som ett råd att det inte är dags för mig att blir gammal och vara trött kl 9 på kvällen.
Börjar 06.45 i morgon bitti, helt okej tid egentligen men dessvärre går inga spårvagnar så det blir att gå i det underbart VARMA vädret, jag längtar.
12 Minus grader idag! helt sjukt. Ville bara kurera mig i sängen resten av kvällen när jag gick hem på rasten men tyvär var jag tvungen att bege mig tillbaka. man har ju ett jobb...
och tur är väl det.


Nej! Nu blir det sista spurten och sen fest!


äsch drick en bärs

En notis bara för er nyfikna !

Ja ni som tycker om att titta på partybilder!

http://www.thedojo.de

En gemensam kompis till mig och Jesper som alltid är där med kameran på våra fester och hans egna såklart.
Finns många bilder från Jesper 26 års dag, Black partyt m.m !
Check it out !


Emil den berömda fotografen och jag.


Grattis i efterskott

Min älskling har ju fyllt 26 år för fan ! Snacka om att känna sig som ett lammkött. Men det får man leva med, känns ganska bra på ett hemligt sätt. Höhö.

Vi har precis haft mys middag med tända ljus. Inte direkt den vanliga livsstillen där man stressar, jobbar och sysslar med musik, från båda våra håll. Men idag var det mys och mys blev det och blir det mer av. Vi åt god tacos !
nu står han i köket och har bandmöte genom telefonen, känns lite sådär faktiskt... haha. Man känner sig smått utanför, speciellt när han ropar ut "Sluta sjung!"
attans..
Var med bandet idag iallafall och det gick skit bra, vi har bestämt oss för våran spellista på rockkarusellen. det kommer bli klockrent det känner jag på mig !
Ni glömmer väl inte att komma och rösta på oss Erase Error och min pojkväns band In Nuce?!
15-16 Januari på kulturkammaren.
Det kommer vara Ös!






Today it´s Friday !

Jobba hela helgen men jag lever ändå ! Värre är väl att jag jobbar delad tur både lördag och söndag. Däremot slutar jag redan kl 14.00 idag och det innebär längre fredag att ha det trevligt på !
Tänkte gå en stund på stan efter jobbet och bara glo, tycker det är mys. Har pengar att handla för men ingen större lust då ångesten kommer över mig för alla Julklappar som har inhandlats  i år. det här året kommer bli extremt !

idag blir det mys med Jesper, för jag börjar 08.15 i morgon och då orkar jag inte pusha kroppen med festande natten innan. Det blir god mat, prat och sova tidigt.
I morgon är det fest för Fredrik för han fyller 25 på söndag! Eftersom ja jobbar kan inte partyAngelica träda fram men en titt förbi hinner jag absolut med. Han har ju redan fått en bakad tårta alá mig själv så jag har inget dåligt samvete som dålig vän inte.

Nu är det lunchservering på jobbet, dags att sätta i gång !

Herrå !

PARTY in My pants

Du är min



älskar dig

Jag skriver aldrig

För exakt 4 år sen så skrev jag blogg varje dag http://sugarlips.blogg.se. Jag kände redan när jag var i skolan hur jag längtade hem för att få skriva och ladda upp bilder på allt man gjort just den dagen även fast det i princip inte alls var några speciella aktiviteter. Ni vet, äta, bajsa, sova...
Nu för tiden så skriver jag inte alls. Någon gång varannan månad.. Det kanske det som är poängen att man ska skriva när man vill vare sig det är varje dag eller 1 gång per år? För blogg är som en öppen dagbok. Det kanske inte alltid är man vill dela med sig allt som händer, eller tankar man har... speciellt när tankarna är så långt ifrån att finna förståelse i.
Man kanske själv måste förstå sina tankar innan man skriver ner det på blanka papper.
Eller så skriver man bara det första som ploppar upp i huvudet när man sätter sig vid datorn..


"Hej på dej din fula tjej"



RSS 2.0