Elina Is Here

Japp, i sin egna skräddarsydda personlighet.. Och hennes hund också. Underbart söt flicka det där. Har sina små ryck ibland där pruttar och höga rapar bla inkluderas. Men det gör inget. Jag älskar henne ändå.
För med henne kan jag sitta och glo på tv med samtidigt som vi svulläter upp allt gott som finns i denna lägenhet.

ha ha ha



Let it Out

Tror nog att det här med inredning är mer min grej än vad jag trode. Riktigt roligt. Tyvär blir man imellan åt jääävligt ledssen är ögat när man inser allt man inte kommer kunna köpa.
fi fan för pengar ibland.



Lajki Lajki. Beställt ! *Kashiiiiing*


Fynd fynd

jag sa ju det.. !
Hittar alltid någonting där. Hittade en prickigm svart vit kläning, en gul somrig klänning, rött halsband och en annan cool grej som jag ska designa och fixa lite bara.
Var där i en timme ungefär, det kändes bra att få med sig 4 saker för 200 kr. 200 välspända kr!

Nu ska jag snart iväg och repa, lovly lovly! Vi uppträder ju den 24/7 på Svea Skeppet, be there!

Dagens Outfit, en klänning ja köpte på myrorna för två år sen. SötSnygg tycker jag ! Den kostade 100 kr.


Kvällens Outfit ! (Halsbandet och den gula klänningen)




HEJDÅ ! Puss!

ah!

hemma hos mamma och ska snart gå vidare till myrorna för att försöka hitta fynd. kan vara så sköönt att gå omkring där och känna sin kretiva sida komma fram !
Ska sen hem till mig med mamma och låna it halva min garderob, eftersom mamma ska uuuut och vill vara fiiiin.

Fick jätte fin frukost av mamma när jag kom efter att jag varit och skrivit på kontraktet för lägenheten. helt underbart! Den 24 augusti får vi nycklarna!
det är snaaaart!



Underbar balkong har hon !
Och stolt över sina egna odlade tomater!!

Inspiration !

Hittade en bra sida att få inspiration till hemmet !

http://freshome.com/



Dålig vana

Om det är något jag tycker väldigt illa om hos mig själv är det hur jag med all samvete i världen och utan någon "tycka synd om" attityd kan på mina lediga dagar, lediga tider sticka iväg och bada, sola, göra roliga saker osv..
och bara tycka att det är helt uppenbart att jag förtjänar det och att folk ska glädjas mig att jag är ledig osv.
MEN, ifall.. som ikväll tex.. jag sitter på jobbet.. eller inte så mycket sittande direkt.. Svettet rinner, vad jag än tar i fastnar jag i för att jag är sjukt kladdig, jag dricker vatten som en alkohlist dricker sprit, och trots att jag svettas koppiösa mängder springer jag på toaletten var femte minus. jag känner mig helt eländig. Då blir jag SUR för att Jesper sitter på hans kompis land och badar och glassar...va fan.. Jag då?!

Skärpning angelica.. Låta Jesper unna sig detta utan att bli sur är det enda rätta.  Jag har ju faktiskt badat 12 gånger redan den här sommaren.. och han... 3?
Han har lite att hinna ifatt! haha

Hursomhelst, efter jobbet ska jag till mamma och grilla med systrarna, någon kompis till Nathalie och kanske Jesper hakar på om han inte är för slöööö efter allt badande!


Nu ska jag sluta vara en sådan bitterfitta och jobba klart, och och och.. hålla tummarna för att det spöregnar på vägen hem!



PUSS /A






Det är varmt !

Ja men visst serni. En totalt överdrivet iskall duch igår hjälpte mig igenom natten.. fram till klockan slog ungefär 03.48. Jävla klockslag som etsade sig fast. Låg och vred och vände på mig.. det känns så obehagligt att inte kunna göra en skit. Blir snart att köpa fläkt. Resterande av veckan jobbar jag dag så då kan jag faktiskt åka och göra det också !

Ringde idag och tackade ja till lägenheten, så nu sitter dom där på sitt kontor och kollar lite uppgifter. pirr pirr. Vi kommer klarat! Våra hyrevärdar har bara bra saker att säga om oss ;) höhö.

Nu ska jag göra monster frukost, me like! Skulle kunna leva på frukost.


vi ska flytta ihooooooop vi ska flytta ihoooooop vi ska flytta ihoooooop !

MeZe

Påtal om överdrivet många "äta ute" gånger.
Ska tipsa om en sjukt bra restaurang! MeZe!
Helt underbart vad man får mycket för lite pengar, speciellt om man är flera personer.
God mat, bra servis och mysig inredning.





Uppdatera

Hela livet handlar om att uppdatera, och jag är ganska dålig när det gäller just uppdatering.
Men sånt får man leva med. Man ska ju orka också.. haha.

Dom här dagarna har varit svettiga vill jag lova och man kan tro att dom borde ha spenderats helt utslagen i soffan eller något. Men sanningen är den att jag har aldrig varit aktivare någonsin.. typ.
Sen sist jag skrev har jag ätit ute på restaurang, badat ex antal gånger: Ågelsjön, Jespers land och på badhuset.
Förövrigt måste jag säga att jag blev glatt överraskad över hur hans land var, stor, rymmligt, två fina badplatser och en här båt. Så om två veckor blir det dit igen och äventyra på havet.

Helgen har också varit mysigt, umgåtts med fint folk, festat lagom, badat i pool hos en kompis 5,6 på morgonen. UNDERBART! Vandra hem i morgonljuset för att sedan vakna bafull dagen efter och sticka ut på landet.
Helgen bara Poffade iväg!

Idag efter jobbet var jag och kolla på en lägenhet precis mittemot The Black Lion In och snett mitt emot Delih. Helt underbart läge !
Det blir ett JA på den lägenhetn. Den förste september flyttas det.

Förresren, en ny stil? Rockabilly kanske... ;)



Jag gillart !

Party party

Nu när helgen är slut, DÅ blir jag partysugen. Så typiskt mig. Men vem festar på en måndag?
Nej ni, nu ska jag och Jesper på restaurang, vardagslyx är jag bra på. Man Måste unna sig.











Bränd!

Jag förstår inte hur man kan bli mer bränd när man redan bränt sig. Men jag kan.
Irriterande nog känner jag varken något, eller märker det försen jag har kommit hem och duschat. Solskydd kan slänga sig i väggen, hjälper ju inte ett smack.. eller jo! I Ansiktet eftersom ja är rödbrun på hela kroppen men ser ut som spöket kasper i ansiktet..
En sjukt trevligt dag spenderades på Ågelsjöng med Todd, Jacke, Krompan och Svedling.
Roligt när dom skulle simma fram och tillbaka x 2 över sjön.. Skapligt trötta. Själv hade man det bra med sina kycklingklubbor, hemmagjord sallad med fetaost i och musik i öronen. ( Alltså enbart musiken i öronen dårå höhöhö)




I like big Butt´s and I can not liiiiiieee  !



Nu kanske det blir en sväng förbi stan.
Shhhhhpännande







Outfit

Igår fyllde Sofia år, så vi blev hembjudna på kaffe och tårta där flera av våra vänner var. Trevligt tycker jag när folk tar sig tid att fira sina vänner. Fredrik, Kalle, jag och jesper.. som jag känner iallafall.
Men när klockan slog nio så kände vi båda för att gå hem och så blev det. Resten av kvällen spenderades i soffan framför tv:n. Kvalitéts tid.

Gårdagens Outfit

Ibland

Skulle man vilja må bättre än vad man gör. Helt otroligt egentligen hur ens hjäna fungerar, hur den kan tycka, känna och säga så många olika saker på en och samma gång. Det är just då, när allt är sådär överdrivet jobbigt och man bara vill stänga av sitt tankesätt för ett tag, det är då man måste unna sig saker. Umgås med vänner och familj, koppla av och inte ha dåligt samvete för andra människor eller bry sig om vad andra tycker.

Den här sommaren har börjat mycket bra...




Brat Kvällen!


Bandet! Todds Student!


En spontankväll på Ólerys med The boys och Carro.
När Carron gått hem då blev det utgång på Harrys.. vuxen poäng? haha



Varamon med stora gänget på 10 personer. Har nog aldrig spenderat så mycket tid i vattnet.
Kan nog säga att min bollfärdighet är överraskande excellent!



Utgångar med helnöjd outfits!


Bada badhus med Elina. Dom två Ickekörkortstjejerna.
Man gör vad man msåte när man droppar iväg.


Coola traditionella danser på jobbet!


Ågelsjön! <3


Spela Minigolf på fyllan !



Nu ska vi bara vänta och se fortsättningen. Ser fram emot lördag då det är maskeradfest.
Tema: Film karaktärer!


Ha det bra! /A

Helt underbart!

Efter att i onsdags spenderat dagen med poolhäng, röka och god frukost med bröd från ett litet bageri så blev vi äntligen klara med låten "I wouldnt hurt you". Inte för att den är ny direkt men det är en av dom låtarna som jag blivit mest nöjd med.
Nu är det bara mixningen kvar och några stämmor i refrängen, sedan kommer det gå att lyssna på våran Myspace. På måndag kommer vi spela in låt nummer två "Scream My heart out" som förövrigt är den första låten jag gjort och är sjukt stolt över. Äkta text och härligt gung.

Dock kunde kanske studion varit lite mer glamorös.. haha. Men är man ett litet lokalband som vill slå igenom så tar man vad man har. Sålänge ljudet blir snyggt!



I love the way you lie


Har blivit lite små förälskad i den här låten. Eminem har alltid lyckats göra något som jag tycker om. Man kan både hata om lite och älska honom.
Trots att Rihana och Eminem inte känns direkt som en normal ihop koppling inom musik så gillar jag det här ändå. Dessutom är jag mycket för texten i musiken, och den här låten är ganska så brutal sann. I like it...






Hemma

Efter en underbar kväll på bishop, olerys och harrys med underbara människor som njuter av livet lika mycket som jag gör så säger jag godnatt sverige!

Lurigt

Jag har varit inställd hela veckan på att idag skulle det bli fint väder och jag skulle fiska upp någon glad jävel att gå oh sola&bada med. Vaknar tidigt och ser att det lyser in från persienerna och bara antar det jag antagit hela veckan.
Skicka ett sms til bella och får ett sms snabbt tillbaka
- har du ens tittat ut?

Vilken besvikelse! Fast vad gör det om hundra år när allting kommer kring..

Träffade upp bella istället hemma och snacka lite skit, sedan bar det av till stan. Det var redigt mycket shopping vill jag lova. funderar på att göra en sån där ala typisk blogg grej och ta kort på allt jag köpt. Är ju faktiskt FETT stolt över mina fynd.. haha. Fett.

Jesper ligger och snarkar för fullt. Han med sina powernps efter jobbet, tänk om en annan kunde slappna av så lätt och på beställning.
Snart bär det av till trädgårdet för att träffa Carro, Elin, Bella och Kristina. Tjejgänget.. Tjejgänget som åker till Turkiet om en vecka i en vecka utan mig. Känns förjävligt faktiskt. Men va fan, jag får ju vara här, i sverige och jobba! Wonderbar!

Nu ska jag styla om mig för en cider på trädgården.




Såhhär såg jag ut idag förresten, En fin fläta av bella.
Annars går jag ju runt med en slarvig knutboll på huvudet.



Och här är dagens Shopping


Tog kort på baksidan av den här tröjan då jag tycker den är mer värd att visa. Höh.

RSS 2.0